de reis van Our Treasure Photography


Telkens weer stellen we vast, dat een huisdier ons gelukkiger maakt. Hun eigen karakter, de lieve expressie, de trouwe ogen of hun speelse gedrag.


Als professionele dierenfotograaf wil Our Treasure Photography unieke dierenportretten maken waar de ziel van jouw favoriete huisdier naar voor komt.


Voor dierenfotografie kan je bij Our Treasure Photography terecht op locaties naar keuze, onze voorgestelde locaties of in onze eigen fotostudio te Berlaar. Bij onze fotostudio maken we gebruik van verschillende achtergronden en attributen die het best passen bij jouw huisdier.


Fotograferen in de studio heeft natuurlijk het grote voordeel dat we niet afhankelijk zijn van het mooie weer in ons landje terwijl we op locatie toch meer gebonden zijn aan het weer. Daarom fotograferen we steeds tijdens het "gouden uur" dat tweemaal daags voorkomt, namelijk vroeg in de ochtend en laat in de namiddag - vooravond.


Tijdens elke fotoshoot ligt de nadruk op jouw viervoeter om zijn/haar persoonlijkheid vast te leggen, dit natuurlijk zonder tijdsdruk, zodat uw huisdier er ook een leuke ervaring aan over kan houden.


Na de fotoshoot worden onze foto's digitaal ter beschikking gesteld waar u dan een keuze kan maken van het aantal gewenste foto's voor afwerking.

Elke foto wordt door ons professioneel nabewerkt.


Alle foto's kunnen geleverd worden in eigen productie op volgende prachtige materialen:

Hoog kwalitatief fotopapier

Canvas

Fotomount achter Acryl

Hout blokken

Fotoboeken

...